fbÖppettider: Vi är tillgängliga Måndag-Fredag 09.00 - 16.00 och Lördag 09.00 - 14.00

Kommunikation

             rug_store_thessaloniki

Handmade carpets e-shop - CarpetU2

Den e-butiken med handknutna mattor CarpetU2 är en ny affärsdel utav företaget Taba Tabaee som är etablerad i staden Kermanshah, i Iran och dess "dotterbolag " ligger i Thessaloniki. Företaget driver grossist och detaljhandels-försäljning utav persiska handknutna mattor från 1990. Det enorma utbudet av mattor i vår kollektion, kvalliteten och deras äkthet är något nytt i den europeiska internet handeln. Det mycket låga priser som vi erbjuder, p.g.a direkt import av våra (persiska)mattorna från Iran utan mellanhänder, har medfört ett ökat intresse av våra kunder, inte bara i Grekland utan i hela världen.

Av denna anledning skapade vi den e-butikrn CarpetU2. Med garanti utav företaget Taba Tabaee och den stabila kvalliteten på produkterna och våra tjänster, ger vi er nu möjligheten att köpa handknutna mattor från hela världen. Med alla våra mattor medföljer ett intyg om äkthet som är signerad utav Yazdan Taba Tabaee, som har varit värderare av mattor på Konst Museet i Teheran.

En utav den viktigaste saken i vår filosofi är perfektion. Av denna anledning garanterar vår e-butik en snabb, lätt och framför allt en säker handel. Till sist, en önskan om att bygga ett förtroende med våra kunder, vi presenterar er våra mattor med en stor mängd utav professionella fotografier som återspeglar hur varje matta precis kommer att se ut i ert hem.